SMART 4 MAX PHABLET(akıllı telefon ve tablet birleşimi bir tabir)




Vodafone, Smart 4 Max Phableti tanıttı.Cihaz 6inç ekrana sahip olup, 7.9 mm inceliğinde, 170 g ağırlığında.Ekrandan bahsetmişken şunu da belirtelim; Smart 4 Max Türkiye de ilk operatör markalı 6 inç ekrana sahip telefon .


13 MP'lik Sony Exmor sensöre sahip cihazın ön kamerası ise 2 MP. Phablet, Qualcomm Snapdragon 400, 1.2 Ghz (4 çekirdek)işlemci hızı, 1 GB RAM  kullanmakta. HD ekrana sahip olan Phablet , 8 GB depolama alanı ile geliyor.32 GB'a kadar microSD kart desteklemektedir.


Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile çıkacak olan cihazın pil kapasitesi 3000 mAh.Ayrıca cihaz LTE( 4G) desteklemektedir. Android 4.4.2 yüklü olarak geliyor.


Cihazın fiyatı ise 1000 TL .Vodafone, kullanıcılarına tarifelerine ek 24 ay taksit seçeneği de bulunmakta. Cihazı almak isteyenler size en yakın Vodafone şubesinde bulabilirsiniz.


Vodafone Smart 4 Phablet'in kutu açılımı videosunu buradan seyredebilirsiniz.Mobil olarak takip edenler ise linke tıklayarak YouTube üzerinden seyredebilirsiniz. BURAYA TIKLAYIN


6 yorum :

  1. Güzel bi inceleme olmuş.

    YanıtlaSil
  2. İnçeleme iyi Anlatım daha iyi

    YanıtlaSil
  3. Bu telefon da Discovery, T50 gibi olur mu acaba? :d

    YanıtlaSil
  4. Cihazın özelliklerine göre fiyatını çok iyi buldum, sevindiğim bir şey ise taksit imkanı, artık taksitli telefon bulmak inanılmaz derecede zor. Bence çok işe yarar.

    YanıtlaSil
  5. 3000mAh çoğu akıllı telefona göre iyi şarj dayanır :D

    YanıtlaSil

 
Top