Cydia Impactor provision.cpp:150 Hatası Ve Çözümü



Daha önce Pangu iOS 9.3.3 jailbreak’te olduğu gibi Yalu iOS 10.2 jailbreak de Cydia Impactor kullanıyor. Yalu jailbreak de semi tethered jailbrwak ve çoğu yanlışlar içermekte. 

Bazı jailbreak hatalarını düzeltmek olası olabiliyor. Bu hatalardan birisi de, yaygın olarak “provision.cpp:150” hatası. Bu hata genellikle Cydia Impactor ile Apple ID si girişi yapılrken karşımıza çıkıyor. 

“provision.cpp:150” hatasının sebebi, 2 adımlı doğrulama denilen bir Apple emniyet sistemi. Bu sorunu aşabilmek için, uygulamaya özel bir şifre oluşturmak ve bunu kullanmalısınız. Bu işlemi nasıl yapacağımıza bakalım. 

provision.cpp:150Cydia Impactor hatası çözümü 

ismim 1: Apple resmi sitesine giriş yapın: https://appleid.apple.com 

ismim 2: güvenlik sekmesine gelin. 

adım 3: Bu alanda “Uygulamaya özgü parolalar” kısmından “Parola oluştur” tıklayın. 

Cydia Impactor provision.cpp:150 Hatası Ve Çözümü


Not: Bu kısımı görebilmek için iki adımlı doğrulamanın açık olması gerkiyor. eğer kapalı ise telefonunuzdan şu şekilde açacaksınız: 

Ayarlar > iCloud > Apple kimliğinize tıklayın 

Şifre istenecek girin. “Parola ve emniyet” kısmından “İki faktörlü kimlik doğrulama” açık konuma getirin. 

ismim 4: “Parola kısmı için etiket girin” kısmına tıklayın ve buraya “PanguJailbreak” yazsıcaklıknı tırnak işareti olmadan kopyalayın. 

adım 5: Üretilen şifreyi kopyalayın. 
ismim 6: Şimdi Cydia Impactor size AppleID ve şifre sorduğunda bu şifreyi kullanacaksınız. 

Artık Cydia Impactor üzerinde “provision.cpp:150” hatası almayacaksınız. Bu işlemlerle jailbreak başarılı bir halde yapılabilecek. 

Alternatif bir yöntem de iki adımlı kimlik doğrulamayı geçici olarak kapatmak. Bir kere jailbreak yapmış olduktan sonrasında yeniden etken hale getirebilirsiniz.

Sonraki Yayın
Yayın Kalmadı ! Sonuncudasın.
Önceki Yayın
Önceki Kayıt

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Top