Retrica:Herkesin bildiği gibi 1 numara tabiki Retrica.100 milyon-500 milyon indirme sayısı olan uygulamada bu aralar biraz sorunlar bulunuyor . Fakat yakın zamanda düzeltilebilir.Fazla bir şey söylemeye gerek duymuyorum fakat şu belirtilmeli.Uygulamanın en beğenilen "efektleri" PRO sürümde.Bu yüzden pro sürüm yükleyip Retrica'yı tamamen kullanabilirsiniz (sağlam linki bulunuz.).

Candy Camera:Milyonların kullandığı filtreleri ve uygulama tasarımı ile öne çıkan uygulama 30'dan fazla filtre ayrıca "selfie için" en sağlam fotoğraf çekme uygulaması.Uygulama ayrıca şunları da içeriyor : parlaklık,kontrast,doygunluk,çözünürlük,kes,döndür,lomo efekti,beyazlatma,leke giderme,pikselleştirme .
Uygulamayı App Store'den İndirin.

Camera 360 Ultimate:Kullandıklarım arasında en sağlam olanı olan bu uygulama 75 ülkede BİR NUMARA seçilmiş.Tamamen size özel olan herşeyi ve 200'den fazla filtre içeren uygulamanın bütün özellikleri sadece 1 yayınımı alırdı.Bu uygulamada ne var ki çok tutuldu derseniz ; bulut servisi,anında paylaşım ve mobil kişisel fotoğrafların en iyi photoshopcusudur.
Uygulamayı App Store'den İndirin.

Camera Zoom FX:Zamanında severek kullandığım ve ücretliler içinde bana göre en iyisi olan Camera Zoom FX kendi kalitesini 2014'ün en iyi "photographer" ödülü ile belli etmiş.Ayrıca Google Play Editörleri'nin seçtiği bir uygulamayı daha neden anlatayım ki ?
Uygulamayı App Store'den İndirin.

Cameringo:Denemediğim fakat üst sıralarda yer alan uygulamanın içeriğinden bahsetmek gerek.Normal ve diğer uygulamalar gibi değil.Farkınızı ve tarzını çıkarmanız için birebir ! Ben farklı olmalıyım diyorsanız ;
















5 yorum :

  1. Instagram ın kamerası da çok iyi düşünüyorm

    YanıtlaSil
  2. Cameringo hariç hepsini kullanıyorum. Çok güzel uygulamalar..

    YanıtlaSil
  3. Powercam'ı da öneririrm bence en güzellerinden birisi

    YanıtlaSil
  4. selfie için retricayı tek geçerim

    YanıtlaSil
  5. İndirme linkleri çalışıyor tebrikler

    YanıtlaSil

 
Top