Gameloft'un en beğenilen serilerinden olan Dungeon Hunter Google Play Store'den indirilebilir hale geldi. Oyunun 5. bölümü çok ilgi çekti ve oynayanlardan "Kesinlikle İndirin..."  gibi yorumlar aldı. Ücretsiz olarak indirilen oyun sizi harika bir senaryoya sokuyor. Oyun kalitesi ile her zamanki gibi Gameloft güvencesi ve kalitesini taşıyor.

Oyun Hakkında : Oyun kendini mobil dünyadaki oyunların "en iyi kesip biçme"  oyunu olarak anlatıyor. Mobilin en fantastik gelmiş geçmiş en iyi kesip biçme oyununa hazır olun Dungeon Hunter 5 geliyor! Valenthia Krallığı'ndaki şeytan istilası durdurulsa bile dünyadaki ayrışmalar ve parçalanmalar durmadan devam ediyor. Barışı sağlamaya çalışanlar da sadece ödül avının peşinde! Bu dünya mücadelesini kazanmamıza yardımcı olmak istiyorsan indir ve oyna!


Oyun hikayesi gerçekten etkileyici.Bazı ufak şeylerden bahsedip Oyun Yorumu ile kapatacağım.

Oyun Harekat Modları : Tek Oyunculu, İşbirlikli, Çok Oyunculu olarak 3 farklı modda herşeyi parçala ödülleri kazan dünyanın adamı sen ol!
Diğer : AAA kalitesinde Android oyunların en kalitelisine aday. Elementleri  keşfet ve güçlen. Sizi sıkmamak için herşeyi yapan bir oyun... Günlük ve Haftalık Etkinliklere katılıp ödülleri kazan ve güçlen.

Oyun Yorumu : Gameloft yine herşeyini ve farkını ortaya koymuş. Kaliteli grafikleri olması bunu daha çok zevkli hale getirmiş.  Oyun bu tarz oyunları sevenler için çok ideal. Şunu da belirtelim
100.000 kişiye daha yeni ulaştı. Google Play Store'ye Dungeon Hunter yazarsanız Dungeon Hunter 4 ve 3 daha önde çıkacaktır.

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Top