Büyük hediyBilimsel fantastik geleceğinarka planda size " Silahlı Heroes " ve onların büyük topçu , hem de heyecan verici destansı savaşı buluşacak . Mistik dünyanıngelişimini şahit olacaksınız . Üzerinden bireysel oyun mekaniği kayıtsız kalmaz yapacak !
eler 【
Oturum için, kayıt için 300 ruble listesi gerekir ! Ödeme yaptıktan sonra, altın , elmas , süper donanımları yanı sıra tümgerekli malzemeleri alacak . Tüm detaylaroyunda bildirilecektir .

【 】 Özelliği oyunları
◆ Splendour vizualistiki
Parlak ışık , gölge , 3D lazer ışınlarıoyuncuoyunun bir parçası hissediyorum sağlayacaktır .
◆ Kolay kullanım
Kolay kullanımlı mekanizma , yeni başlayanlar için ayrıntılı talimat , ücretsiz her seviyede tamamlamak .
◆ etkinleştirilmesi mücadelesi
Büyük misyonsavaşta saldırı cesur , yer kazanmak için . Silahlı Heroes kullanımı kolaydır . Biz bize katılmak ve oyunun tüminceliklerini yaşamaya davet ediyoruz .
◆ ekipman çeşitli
Ekipman, zengin çeşitliliği , güçlü silah bina . Bu oyun ispolzav süperbilgisayar zırhkahramanları zırh kahraman dönüştü . Bu oyun ile ,oyuncu , silahını artırır çeşitli organizmaları oluşturur , savaş sanatını bilir . Böyleceoyuncu farklı becerileri çeşitli eklemek için duramazsın . Heyecanlı Irok testleri geçer vedünyanındüşman ile yarışacak . Shining , zırh acımasız savaş bilgisayardünyasında acele .
Özellikleri : Çevrimiçi

Katılımcı : Gorthaur
Üretici : sınırlı 4A mobil
Kategori: MMORPG
Arayüz: Rusça
Android Sürüm : 2.2 +
Google Play : Silahlı Heroes - Online Oyna
Oyun için cache : Gerekmez
Oyun boyutu : 47m

indir

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Top